Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu baplar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son mertebe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Yangın kapısı; âdem sağlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile Yangın Çıkış Kapısı fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya fiilleri cihetiyle baplar ziyan görmez.

Yangın kapısı evgin çıkış dâhilin kullanılacaksa o mevsim lazım koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dünyaa yakın açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu durum birey kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş simultane kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Özellikle santimantal ve kalburüstü materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sertifikasız yangın bapları da oranlı maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir almaşık sunar.

Report this wiki page